Over Bo

 

Hi there!

Mijn naam is Bo Dieks en ik ben één van de auteurs van MICwatching. Ik ben 23 jaar oud en woon in Amsterdam. Ik ben een vierdejaars studente Media, Informatie en Communicatie. Momenteel loop ik stage bij Hunkemoller op de marketing afdeling, maar daar is heel wat aan vooraf gegaan.

Vier jaar geleden begon ik met de opleiding MIC. Ik heb verschillende specialisaties gevolgd om te staan waar ik nu sta. In het tweede jaar heb ik de specialisatie mediamarketing gedaan en ben ik erachter gekomen dat ik het onderdeel marketing nog altijd erg interessant vind. Vorig jaar heb ik de specialisatie digitale mediastrategieën gevolgd, deze keuze heb ik gemaakt omdat ik mij ook op andere vlakken wou specialiseren. Ik heb geleerd hoe je als bedrijf de beste strategie en tactiek kunt inzetten om succesvol te worden. Mijn twee specialisaties leken mij een erg goede combinatie om als ‘mediaprofessional’ aan de slag te kunnen in het werk veld. Tijdens mijn stage kan ik deze erg goed toepassen en weet ik dat ik de goede keuze heb gemaakt.

Mijn voorkeur in de mediawereld gaat wel degelijk naar marketing, hoewel ik fotografie en produceren ook heel tof vind. Guess what? Dat is nou net wat ik op dit moment bij Hunkemoller aan het doen ben. Voeg deze drie aspecten samen en je hebt de perfecte job.

Zoals jullie kunnen merken ben ik erg blij met de keuzes die ik destijds heb gemaakt en zie ik de toekomst rooskleurig tegemoet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s