Evi Winnubst

DSC_0010b

Dag beste lezer! Ik ben Evi Winnubst en ik ben 19 jaar oud. Momenteel ben ik studente aan de Hogeschool van Amsterdam en ik volg daar in het derde jaar de specialisatie Digitale Mediastrategieën, net als de andere auteurs op dit platform. Samen met een van mijn beste vriendinnen beheer ik de blog www.worldfullofpolish.nl, waar we voornamelijk schrijven over beauty, lifestyle en persoonlijke dingen. We doen dit al twee jaar en we merken dat onze blog steeds meer groeit. Schrijven is mijn passie en om die reden volgde ik in het tweede jaar de specialisatie Schrijven.

Mijn stage liep ik in Amersfoort bij het bedrijf DoelgroepTV, waar ik de marketing en communicatie verzorgde rondom KlikIk. KlikIk is een dienst waarmee mensen met een verstandelijke beperking op een eenvoudige, betrouwbare en veilige manier op het internet kunnen. Hier heb ik enorm veel geleerd over communicatie binnen een bedrijf, de marketing van een dienst en samenwerking met meerdere partijen.

Naast schrijven zijn mijn hobby’s lezen en het bezoeken van concerten en festivals. Al vier keer bezocht ik Pinkpop en de concerten waar ik het meest blij van werd waren die van Mika, Kyteman Orchestra, 30 Seconds To Mars, Miley Cyrus en Elbow. Ook op dit moment staan er weer een aantal concerten op de planning.

Op MIC Watching kunnen jullie van mij artikelen verwachten over bloggen, want hier ligt mijn interesse.

Mijn LinkedIn-profiel

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s