Anna Janknegt

Hi! Ik ben Anna Janknegt (20), derdejaars student Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam met een voorliefde voor geschreven content. Deze liefde ontstond al op vroege leeftijd en is in 20 jaar tijd uitgebloeid naar een serieuze relatie. Om deze relatie naar een nieuwe hoogte te brengen, heb ik mijzelf in het tweede jaar volledig gefocust op tekstschrijven.

In datzelfde jaar besloot ik om mijn passie voor tennis te combineren met schrijven en kwam ik terecht bij Tennismedia bv. In mijn drie maanden lange stage heb ik fulltime geschreven voor TENNiS.nl Magazine en Online. In deze periode heb ik mijzelf gespecialiseerd in het schrijven van nieuwsberichten, interviews en reportages.

Voordat ik aan mijn stage bij tennismedia bv begon, schreef ik voor voeljealwat.nl. Wekelijks schreef ik blogartikelen over techno feesten, drugs en het uitgaansleven. Een bijzondere doelgroep en dus een echte uitdaging.

En nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging: Digitale Mediastrategieën. De komende zes maanden ga ik mijn kennis met jullie delen over online content en marketing. Nieuwsgierig waar ik me nog meer mee bezig houd? Volg me op Twitter of LinkedIn.

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s