Esmee van Garderen

 

Hallo lezers!

Welkom op MICwatching, HET online platform waar je van alles kunt lezen over digitale mediastrategieën. Mijn naam is Esmee van Garderen, ik ben twintig jaar jong en zit nu in het derde jaar van mijn studie Media, Informatie en Communicatie. Dit schooljaar ben ik gestart met de nieuwe specialisatie Digitale Mediastrategieën.

Vorig jaar heb ik mij vooral verdiept in het maken van televisie en radio. Ik heb namelijk stage gelopen bij de productie van de Nederlandse bioscoopfilm “J. Kessels” en bij de serie “Goedenavond, Dames en Heren”. Deze serie hebben jullie vast afgelopen april op de Nederlandse buis voorbij zien komen. Op school heb ik vorig jaar dan ook de specialisatie Audiovisueel met veel plezier gevolgd.

Toch spookte er in mijn hoofd de gedachte, wat wil ik nou worden later? Wil ik bij de televisie werken? Wil ik op een redactie werken? Of wil ik iets heel anders? Dit zijn nog steeds vragen waarop ik nu nog geen antwoord weet. Dit is dan ook tevens de reden dat ik dit jaar voor de specialisatie Digitale Mediastrategieën heb gekozen. Een totaal andere keuze, waar misschien wel mijn toekomst ligt. Aangezien alles in onze samenleving digitaal aan het worden is, leek mij dit de slimste set om mij hier meer in te verdiepen. Het lijkt mij interessant om te weten hoe je nou als bedrijf een bepaalde strategie het beste kunt inzetten. Dit hoop ik allemaal het komende half jaar te gaan leren.

Buiten school ben ik vaak te vinden op een terrasje met vrienden. Ik hou enorm van dansen, ik volg al dansles sinds mijn vijfde levensjaar. Ik ben dol op muziek, uitgaan doe ik dan ook het liefst elke dag. Ik woon sinds een maandje in Amsterdam, waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Op de website MICwatching hoop ik anderen te inspireren en hoop ik ook zelf meer te leren door de ideeën en artikelen van mijn medestudenten.

Verder ben ik te vinden op: LinkedIn, Facebook en Instagram.

Lees mijn artikelen:

De gouden tips naar een succesvolle blog

DE informatie om goed te kunnen scoren op social media

Bekijk ook mijn TED talk, klik hier.

Advertenties

6 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s