1 day left! Emerce Eday Festival 2015

Het is bijna zover: Emerce Eday Festival 2015 gaat bijna van start. Donderdag 8 oktober 2015 vindt dit evenement plaats in de creatieve Kromhouthal in Amsterdam Noord. Emerce, bekend van de website emerce.nl en het Emerce tijdschrift, legt op deze dag de focus op de nieuwste trends in de online media, e-business en marketing. Hun doel: mensen inspireren en informeren over alles rondom digitale media.

Sprekers Door middel van lezingen wordt het publiek op deze Eday bereikt. De juiste tips en tricks worden gegeven door de sprekers, allen ervaren op het digitale mediagebied. De sprekers bestuderen de trends op digitaal gebied en gaan in op nieuwe marketingstrategieën. Ook delen zij hun succesverhalen: de moeilijke of makkelijke weg in de digitale media. Welke obstakels hebben zij gekend? Waar zijn zij tegenaan gelopen? Dit wordt allemaal behandeld tijdens het Emerce Eday festival. Bekende sprekers op het evenement zijn Benn Kreimer – Buzzfeed, Stef van Grieken – Google en Nils Wollny – Audi.

Een dag met vakkundige sprekers, verschillende bedrijven, maar allen met één doel: dieper in de digitale media duiken. 8 oktober 2015 wordt dit onderwerp behandeld tijdens het Emerce Eday Festival in de Kromhouthal in Amsterdam. Tickets zijn verkrijgbaar op de website http://www.emerceeday.nl/get-your-tickets.

Dit bericht is geschreven door mij, Charlotte. Ben je benieuwd wie ik ben? Lees dan: Charlotte Brugman

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Tulin schreef:

    Leuk! Lijkt me interessant om heen te gaan!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s