Zamora Vink

‘Spontaan’, ‘enthousiast’, ‘doorzetter’, ‘nieuwsgierig’, ‘eigenwijs’, ‘sarcastisch’ en ‘avonturier’ zijn de steekwoorden die mijn vrienden en familie gebruiken om mij te beschrijven.

Nu ben ik aan de beurt: Hey! Ik ben Zamora, woon in Amsterdam en ben 22 jaar. Net als de andere auteurs van MICwatching.nl volg ik Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Binnen deze opleiding ben ik mij aan het specialiseren in de fascinerende wereld van de digitale media, wat ik met erg veel plezier doe!

Voor ik impulsief naar Amsterdam ben verhuisd om een hbo-opleiding te volgen heb ik de mbo-opleiding Media Management afgerond. In het derde en vierde jaar van deze opleiding heb ik twee verschillende stages moeten lopen. De eerste was bij een reclamebureau in Barendrecht en de tweede bij een uitgeverij op Curaçao. Daarnaast heb ik in mijn tweede jaar MIC stage gelopen bij een evenementenbureau en mijn eigen award show georganiseerd genaamd: de Gouden Strik.

Ik ga mij op MICwatching.nl vooral richten op social media. Ik neem Instagram onder de loep, spreek een mede MIC-er en leg ik jullie uit wanneer content viral gaat.

Willen jullie meer over mij weten? Volg mij op Facebook en LinkedIn.

IMG_9300

6 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s