Nena Speets

12524184_683971995039558_3700932217799695633_nHi! Mijn naam is Nena Speets, studente aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel volg ik de specialisatie Digitale Mediastrategieën binnen de opleiding Media, Informatie en Communicatie. Voor MICwatching.nl zal ik veel artikelen publiceren met betrekking tot digitale media.

Afgelopen jaar heb ik de specialisatie Mediamarketing gevolgd waarmee ik veel kennis heb opgedaan van online marketingstrategieën. Begin 2015 heb ik stage gelopen bij een webshopplatform, waar ik momenteel nog steeds werkzaam ben. Hier maak ik mee hoe het er in de praktijk bij een mediaplatform aan toe gaat. Door de combinatie van mijn studie en mijn werkzaamheden bij dit bedrijf krijg ik steeds meer kennis op het gebied van digitale media. Verder ga ik dit jaar de minor Reputatiemanagement volgen om erachter te komen hoe een bedrijf zich het beste (online) kan profileren.

 


 

Artikelen van deze auteur
Het geheim achter een succesvolle webshop. Lees meer…
Boost jouw online sales. Lees meer…
Schrijf een krachtige nieuwsbrief in een notendop. Lees meer…

7 reacties Voeg uw reactie toe

  1. xmodeorakelsx schreef:

    Wel heel erg leuk, dat je studeert en weet wat je. Dat is erg belangrijk natuurlijk 🙂 We gaan je vanaf nu ook volgen op je blog, we zijn benieuwd!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s