Anouk Koolhoven

 

Mic Watching Anouk Koolhoven Hey! Leuk dat je hier bent om mijn stukje te lezen. Net als de rest van de auteurs op MIC Watching, volg ik de studie Media, Informatie en communicatie. Online Media, Mode en Interieur zijn de dingen waar ik me het liefst mee bezighoud. Dat is dan ook precies de reden dat ik heb gekozen voor de specialisatie Online Mediastrategieën, want eerlijk is eerlijk.. om de online wereld kunnen we zeker niet meer heen!

Ik  woon in Den Haag en ben 23 jaar jong. Optimistisch, Creatief en Doorzetter, zijn de woorden die mij het best omschrijven. Daarnaast ben ik een echte levensgenieter die het liefst zo veel mogelijk van de wereld om mij heen leert.

Voordat ik aan de studie Media, Informatie en Communicatie begon, heb ik de mbo – opleiding voor interieuradviseur afgerond. Daarbij heb ik stages gelopen op online marketingafdelingen en in kledingwinkels en woonwinkels. De combinatie van creativiteit met Online Marketing klinkt voor mij als de perfecte droombaan.

Jullie zullen meer van mij op MIC Watching vinden zoals; tutorial, interviews, reportages en zal ik mijn kennis op het gebied van Online Media met jullie delen.
Ben je nieuwsgierig waar ik me in mijn vrijetijd nog meer mee bezighoud? Neem dan een kijkje op mijn Instagram, Pinterest of Facebook.
Tot Snel!

5 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s