Kim Cheung

on

Hallo, leuk dat je een kijkje neemt op MICwatching!
Ik ben Kim Cheung (20 jaar) en één van de velen auteurs van deze website. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Na het afronden van mijn tweede jaar, heb ik voor de richting Digitale Mediastrategieën gekozen. Dit heb ik gekozen omdat ik het interessant vind om met behulp van strategieën, digitale media in te zetten om bepaalde doelstellingen te bereiken.

Ik ben vooral geïnteresseerd in – en helaas dus ook verslaafd aan – social media. Ik vind het interessant dat mensen van alles uit hun privéleven delen op hun Facebook-, Twitter, Youtube-account. En dat ik dat dan weer zo leuk vind om te volgen.

Vorig jaar heb ik stage gelopen bij Gemeente Hilversum en heb daar voor de communicatie-afdeling een adviesrapport geschreven over hun social media-kanalen en marketingstrategie. Het was leerzaam, maar ik besefte wel dat werken voor een overheidsinstantie niks voor mij is. Je kan niet te commercieel zijn als gemeente en dat beperkt de content op de social media-kanalen.

In februari begin ik met de minor Online Management. Hier zal ik van alles gaan leren over conversie-optimalisatie van een webshop. Ik ga me bezig houden met vragen als; ‘Wat zijn de wensen en behoeftes van de doelgroep ten opzichte van usability en content?’ “Waar liggen de knelpunten van de website en hoe kan dit opgelost worden?’
Online management trekt me aan en is iets waar ik na deze opleiding iets mee wil gaan doen. Een paar artikelen die ik geplaatst heb op MICwatching gaan dan ook over webshop-optimalisatie.

Neem rustig een kijkje en ik hoop dat je de artikels op MICwatching interessant en inspirerend vind!

Liefs, Kim

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s