Ruben Coelho

on

Ruben Coelho is mediastudent en specialist op het gebied van digitale muziekcreatie en digitale muziekdistributie en –promotie. Vanaf zijn jeugd is hij actief in het maken van zijn eigen muziek. Op latere leeftijd is hij vooral muziek gaan produceren en distribueren voor andere artiesten. Dit doet hij samen met zijn broer, afgestudeerd muziekproducent aan het SAE, vanaf hun jonge platenlabel: ‘La Fabrica Artistica’. Door zijn langere ervaring in de muziekbranche is Ruben, ondanks zijn jonge leeftijd, getuige geweest van het volwassen worden van de digitale muziekindustrie.

ruben-werken

Naast zijn ervaring in de muziekindustrie heeft Ruben gewerkt bij een mediaproductie-bedrijf waar hij met meerdere facetten uit de digitale media-industrie heeft gewerkt. Hierdoor heeft Ruben brede ervaring opgedaan in het creëren van een goed, compleet mediaproduct van beeld tot geluid.

Als derdejaars deeltijdstudent Media, Informatie en Communicatie aan het HvA combineert Ruben zijn kennis uit de praktijk met die uit de theorie. Hierdoor ontstaat een brede blik met scherpe analyses en opinie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s