Geranne Kiezebrink

Opgegroeid met de eerste stuiptrekkingen van het internet en de mobiele telefonie zien uitgroeien tot een van de belangrijkste middelen van tegenwoordig  is Geranne Kiezebrink nu gespecialiseerd in audiovisuele producties. Ook de diepe gangen van WordPress en Google Analytics bevatten geen geheimen meer voor haar.

Na een carrière switch van horeca naar digitaal specialist is de agrarische sector een inspiratie van nieuwe technieken en duurzaamheid geworden. Voor de laatste weetjes over de digitale ontwikkeling in de wereld van ons voedsel kun je bij haar terecht!

Zo is ze actief in een ‘start up’ project genaamd Ons Eten, een project dat bewustwording wilt creëren op het gebied van voedselproductie en de regionale boeren ondersteuning biedt. Voor dit project wordt een app ontwikkeld die de consument inzicht geeft in de impact van de grondstoffen van de producten op de aarde.

Ook maakt Geranne video’s voor het universiteitsblad van de HvA UvA genaamd ‘Folia‘.

 

 

 

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. anitaadew schreef:

    Je speelt fantastisch met woorden ‘opgegroeid met de eerste stuiptrekkingen van het internet’. Ik ben benieuwd naar je artikelen, omdat het een branche is waar ik niets over weet maar je maakt het nu al toegankelijk.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s