Jorien van Rijswijk

Als derdejaars student Media, Informatie en Communicatie specialiseert Jorien van Rijswijk (24 jaar) zich in digitale media. Haar interesses liggen vooral bij user experience design en usability van websites, ook voor online- en social media marketing heeft zij veel belangstelling.

Haar interesse in social media begon toen zij voor Restaurant Le Connaisseur, waar zij inmiddels bijna negen jaar werkzaam is, de Facebook feed bij ging houden. Dit heeft ze een jaar lang voor drie filialen gedaan. Tegelijkertijd werkte Jorien als PR & Communicatie medewerker voor jongerenhuisvester Socius in Utrecht. Tijdens het jaar dat ze daar werkte fungeerde zij ook als social media manager en was ze verantwoordelijk voor de Facebook, Twitter en LinkedIn van het bedrijf. Ook heeft ze, in samenwerking met het online marketingbureau Bambuu, met een klein team voor Socius een nieuwe socialmediastrategie opgezet voor het bedrijf.

Naast deze interesses heeft Jorien altijd met veel enthousiasme teksten geschreven. Artikelen schrijven over trends in de social media wereld voor het online platform MICwatching was daarom  een logische volgende stap voor Jorien. Zo deelt zij haar kennis en ervaring, over een onderwerp dat haar aanspreekt.

Dus ben jij, net zoals Jorien, geïnteresseerd in trends binnen de social media wereld en wil je hiervan op de hoogte blijven? Zorg dan vooral dat je de artikelen van Jorien niet mist.

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. lisavdam schreef:

  Super leuk geschreven! Kan niet wachten je artikelen te lezen!!

  Liked by 1 persoon

 2. Floor schreef:

  Nice jorien! Ben benieuwd naar de rest!

  Liked by 1 persoon

 3. Laura schreef:

  Interessant jorien! Ben benieuwd naar je artikelen 🙂

  Liked by 1 persoon

 4. Marijke schreef:

  Ben benieuwd naar je artikelen!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s