Suzanne Groenenberg

Mijn naam is Suzanne Groenenberg. Ik studeer Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel zit ik in mijn derde studiejaar en volg ik de specialisatie ‘digitale mediastrategieën’. Deze specialisatie sluit perfect aan op de vorige specialisatie ‘digitale media’. Ondertussen heb ik tijdens deze specialisaties veel kennis opgedaan wat betreft het schrijven van social media adviezen, blogartikelen en online marketing.

Naast mijn interesse in en kennis van digitale media heb ik een enorme passie voor reizen. Al 21 jaar reis ik van hot naar her. Canada, Mexico, Griekenland, Zuid-Afrika… het is voor mij niet gek genoeg. Deze passie voor reizen heb ik niet alleen van mijn ouders meegekregen maar heb ik mede ontwikkeld door mijn vorige opleiding: luchtvaartdienstverlening. Hierdoor ben ik ook op de hoogte van het laatste luchtvaartnieuws. Naast mijn passie voor reizen en de luchtvaart houd ik mij in mijn dagelijks leven veel bezig met het schrijven van verhalen en fotografie. In mijn tweede studiejaar heb ik bovendien stage gelopen op de Content & Design afdeling bij D-rt Groep (D-Reizen & VakantieXperts). D-rt Groep is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in onder andere zonvakanties, verre reizen en stedentrips. Als stagiair heb ik binnen dit bedrijf online content geproduceerd en mij bezig gehouden met de social mediakanalen.

Door mijn passie en kennis te combineren richt ik mij nu op het schrijven van artikelen over online marketing voor de reisbranche.

Wil je nog meer van me te weten komen of heb je vragen? Bezoek dan mijn LinkedIn pagina en stuur mij een bericht. Ik help je graag verder!

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Eline van de Grootevheen schreef:

  Ik ben nieuwsgierig naar je volgende reisbestemming!

  Liked by 1 persoon

  1. Suzanne Groenenberg schreef:

   Hoi Eline, wat leuk dat je op mijn pagina reageert! Momenteel ben ik aan het kijken voor een lang weekend weg, ergens in april of mei. Mijn voorkeur gaat uit naar Rome of Venetië aangezien ik nog nooit in Italië ben geweest. Ben jij hier toevallig al een keer geweest?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s