Wie ben ik en waarom zou je naar mij luisteren?!

schermafbeelding-2016-10-05-om-13-18-17Nick Ofman heeft al 4 jaar ervaring als online ondernemer en is werkzaam als online media specialist bij het mediabureau Zoekhelden, waar hij verantwoordelijk is voor de betaalde online media strategie en uitvoering daarvan voor zowel middelgrote als grote bedrijven en organisaties. Zijn passies bestaat uit alles wat met online marketing te maken heeft, maar in het bijzonder de betaalde kant daarvan. Daarnaast is hij een groot liefhebber van de ‘gezondheidswetenschap’ van voeding, oftewel de bijdrage die voedingsmiddelen en supplementen leveren aan de gezondheid, op basis van onderzoek.

Online ondernemen

Zijn ondernemingsavontuur begon met een webwinkel die online projectieschermen verkocht. Een leerzame eerste ervaring die slecht slechts 6 maanden heeft geduurd. Door de passie van online ondernemen en voeding te combineren is hij vervolgens een webwinkel gestart in de verkoop van voedingssupplementen die vandaag de dag nog actief is.

Online Advertising

Het duurde tot 2014 dat Nick zich meer en meer ging specialiseren in online marketing, met name in het betaalde gedeelte. Door werkervaring op te doen voor kleine bedrijven groeide hij al snel uit tot de ‘go to guy’ binnen zijn netwerk. Begin dit jaar is hij door het mediabureau Zoekhelden uitgenodigd om daar als online media specialist aan de slag te gaan met alle vormen van betaalde online media. Die kans greep hij dan ook met beide handen aan. Sindsdien is zijn niveau en kennis omtrent online advertising hoger dan ooit en werkt hij voor de grotere namen binnen Nederland, maar ook daarbuiten.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s