Jacqueline Jansen

Jacqueline Jansen (27) is, naast haar deeltijdstudie Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam, werkzaam als grafisch vormgever bij een print- en communicatiebedrijf. Daarvoor werkte zij bij G-Star Raw als technisch dtp-er.

Wat Jacqueline het liefst doet is online plaatjes verzamelen van interieurs, mode en nog meer mooie dingen. Dat kun je wel zien op haar Pinterest. Daarnaast is haar passie schrijven. Daarom startte zij in 2014 haar eigen blog Sjaak&Smaak. Door alle drukte lukt het helaas niet om dit verder op te pakken, maar door de opleiding MIC heeft zij wel ontdekt dat hier echt haar hart ligt. Haar ideale droomscenario is dan ook het hebben van een lifestylewebsite met artikelen over interieur, design, food, health, reizen, etc.

Jacqueline is een echte levensgenieter en houdt van lekker eten. Af en toe, wanneer het koken er bij inschiet, besteld zij online pizza of sushi en laat dat dan thuis bezorgen. Verder dan dat is zij eigenlijk nog niet gekomen. Online boodschappen bestellen heeft zij gek genoeg nog nooit gedaan. Maar waarom eigenlijk niet? Met die vraag in haar achterhoofd ging zij op onderzoek uit naar de laatste trends en ontwikkelingen rondom online boodschappen doen. Haar artikelen kun je o.a. vinden onder de tag online boodschappen doen.

Ben je nieuwsgierig naar wat Jacqueline nog meer doet of wil je met haar in contact komen, bekijk dan haar LinkedIn-pagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s