Jorrit de Haas

Jorrit de Haas (29) is een derdejaars deeltijdstudent Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Na van kinds af aan een voorliefde te hebben gehad voor zowel Online als Marketing besloot hij drie jaar geleden deze studie te volgen naast zijn toenmalige baan. Intussen is het hem gelukt om in het afgelopen halfjaar van zijn hobby zijn werk te maken en is hij zijn eigen Social Media Marketing bedrijf gestart.

Dankzij zijn eerdere werkervaring in de Online Marketing Wereld en de kennis die opgedaan wordt tijdens de opleiding is hij vastberaden zijn bedrijf tot een groot succes te maken. Zijn passie ligt bij het creëren van online content en het bereiken van een grote doelgroep. Het schrijven van interessante artikelen voor diverse websites doet hij al sinds zijn jeugd. Viral gaan geeft hem een kick! (Hij krijgt heel veel kicks)

Ben jij net als Jorrit geïnteresseerd in de wereld van Social Media Marketing of vind je het leuk om te lezen over het opzetten van een eigen bedrijf? Zorg er dan voor dat je zijn artikelen niet mist!

 

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. anitaadew schreef:

    Heel benieuwd naar je tips en tricks voor extra kicks. Ik blijf dat een uitdaging vinden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s