Laura Bouman

Dit is Laura Bouman (20) en studeert op dit moment Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Na het ontdekken van haar grote passie voor audio en film in het tweede jaar heeft ze nu besloten zich te specialiseren in de wondere wereld van digitale ontwikkelingen. Haar stage bij AT5 heeft haar een hoop kennis bijgebracht, maar Laura wil meer en gaat zich verdiepen in alle mogelijkheden rondom de digitale technologie.

Zo gaan haar blogposts voornamelijk over de steeds sneller groeiende ontwikkeling van robots en richt ze zich op de gevolgen op elk mogelijk vlak. Ze wil antwoord geven op de vraag of robots ons leven overnemen en kijkt kritisch naar deze keerzijde van de medaille.

Kortom, Laura neemt alles voor jou onder de loep en zit niet graag stil. De komende weken kun jij al je vragen en weetjes afvuren op de blogposts van deze upcoming mediaprofessional.

Heb je door dit korte stukje al een brandende vraag? Schroom niet en reageer!

Advertenties

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. lisaahubertss09 schreef:

  Zou het echt? Robots die ons leven gaan overnemen? Ik hoop het niet, ben heel benieuwd naar je artikelen daarover! Succes!

  Liked by 1 persoon

  1. laurabouman schreef:

   Ik zeg nooit nooit en als je de recente ontwikkelingen bekijkt, wordt het allemaal wel steeds realistischer. Misschien beangstigend, maar tijd went!

   Like

 2. Viannebolderdijk schreef:

  Spannend al die nieuwe ontwikkelingen rondom de robots. Ik weet niet of ik erg bang of enthousiast over moet zijn. Ben benieuwd naar je volgende artikelen!

  Liked by 1 persoon

  1. laurabouman schreef:

   Dat is zeker een puntje. Ik zou zeggen: laat het over je heen komen, dan komt alles vanzelf. Blijf me volgen en ik geef je nog meer updates!

   Like

   1. Viannebolderdijk schreef:

    Ben jij van mening dat er reden is voor angst?

    Like

   2. Viannebolderdijk schreef:

    Ik ben benieuwd! Heel veel succes 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s