Gerrit Bril

Informatiebemiddelaar, Archivaris in opleiding, Innovatieconsulent en Lifelong learner uit Zwolle. In het bijzonder geïnteresseerd in nieuwe technologieën en trends die zich afspelen op de grens tussen bedrijven en overheid. Hierbij houdt hij zich graag bezig met de vraag wat technologie met mens en organisatie doet. Altijd vanuit het besef hoe vervolgens praktische stappen gezet kunnen worden om maximaal te profiteren van kansen die nieuwe technologieën ons hebben te bieden.

Met 20 jaar bagage uit de wereld van regionale economie en innovatiebevordering in bedrijven, ontwikkelt hij zich nu verder op het gebied van media, informatie en communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Het beheren en beheersen van informatie is naar zijn overtuiging cruciaal voor het goed laten functioneren van mens, bedrijf en samenleving. Dat was vroeger zo, is vandaag aan de orde van de dag en vormt een uitdaging voor de toekomst. In dit krachtenveld levert Gerrit graag zijn deskundige bijdrage.

Naast gezin, opleiding en zijn werk voor de provincie Overijssel is Gerrit in zijn resterende tijd actief met sporten en muziek. Wil je meer weten? Bezoek dan zijn LinkedIn profiel, of kijk eens op zijn Pinterest-account.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s