Aukeline van Dorp

Aukeline van Dorp (25) is contentmarketeer bij Thuisbezorgd.nl, volgt de hbo-studie Media, Informatie en Communicatie naast haar baan en sport fanatiek in haar vrije tijd. Aukeline is woonachtig in de omgeving van Utrecht.

Ze is haar carrière gestart als copywriter bij een klein bureau, en is later bij de grootste online eten-bestelsite van Nederland als contentmarketeer gaan werken. Door de jaren heen heeft zij ruime kennis en ervaring opgedaan als copywriter en contentmarketeer.

Contentmarketing
Als contentmarketeer creëert zij dagelijks content voor het blog van Thuisbezorgd.nl en probeert deze op diverse manieren onder de aandacht te brengen van de doelgroep. Ook bedenkt ze steeds nieuwe, creatieve ideeën om de vindbaarheid te vergroten. Een artikel, infographic of een complete campagne: daar kun je haar voor wakker maken! Maar niet eerst zonder goed gebrainstormd te hebben met anderen.

Passies
Haar grote passies zijn schrijven, sporten en gezonde voeding. Daarom is zij momenteel ook bezig met het opzetten van haar eigen blog over (het onderhouden van) een gezonde levensstijl. Als zij hier later van kan leven, dan is haar ultieme droom uitgekomen.

Wil je meer weten over Aukeline? Bekijk dan haar Linkedin-pagina en neem contact met haar op.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s