Dominique van Heusen

Hi allemaal! Mijn naam is Dominique van Heusen 22 jaar en woonachtig in het mooie Amsterdam. Ik studeer Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Jup, net als jullie allemaal. Op dit moment zit ik alweer in mijn derde jaar van de opleiding en volg ik met veel plezier de specialisatie Digitale Mediastrategieën.

Vorig jaar heb ik er voor gekozen om de specialisatie Audiovisuele Productie te volgen en mijn stage te lopen bij All You Need Is Love – Endemol Shine production. Als productie stagiair kreeg ik veel verantwoordelijkheid en een duidelijk beeld van hoe de televisiewereld in elkaar steekt. Maar als toekomstig mediaprofessional moet je je blijven ontwikkelen. Daarom lijkt het mij verstandig om ook de online wereld in te duiken.

Daarnaast moet je als freelancer multi-inzetbaar zijn en kennis hebben van verschillende onderwerpen. Ik kies er dan ook voor om jullie op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen/mogelijkheden op het gebied van robotisering in het dagelijkse leven.

Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Dominique

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s