Evelien Slijkhuis

Graag stel ik me aan jullie voor. Mijn naam is Evelien en ik studeer op dit moment aan de HvA. Naast school heb ik nog vele andere passies die mijn leven een stuk interessanter maken. Ik leef voor het maken van reisjes. Elk jaar ga ik het liefst ver weg van dit kikkerlandje om andere culturen en landen te ontdekken. Azië, wat deels in mijn bloed zit, is tot nu toe nog mijn favorite. Hier voel ik me thuis en kom ik tot rust.

Maar een uit de hand gelopen levensgenieter moet toch heel wat uurtjes werken om deze reisjes te permitteren. Jup, en daarom mag ik van geluk gespreken om voor s ‘werelds lekkerste koffiebedrijf te werken, Nespresso! Ik houuu van koffie en neem iedereen dan ook graag mee in deze koffiebeleving. Voor de beste koffietips, jullie kunnen mij vinden in de Nespresso Boutique in Utrecht.

Naast mijn liefde voor koffie bezit ik ook over een expertise: vloggen voor de modebranche. Mijn expertise is eigenlijk ontstaan door een uit de hand gelopen verslaving, namelijk shoppen. Ik vind het een genot om Instagrampagina’s te bekijken van mensen die gevoel hebben voor fashion en style. Tegenwoordig maken modemerken steeds meer gebruik van vlogs. Maar hoe kun je nou eigenlijk een interessante vlog maken die aansluit bij de doelgroep die jij wilt bereiken? En is er überhaupt geld te verdienen aan het vloggen? Door mijn gevoel voor fashion en mijn ervaring in het vloggen help ik geïnteresseerden graag een stap in de goede richting. Ook vind ik het leuk om mijn inspiratie en kennis met jullie hierover te delen op MICwatching.

Interesse in mijn social life, of serious business? Neem gerust een kijkje, en wie weet tot snel!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s