Peter Benjamins

Met zijn roots in Twente en Nederlands-Indië werpt Peter (1980) graag een frisse blik op de wereld van marketing, technologie en de digitalisering in de fotografie. Al vanaf zijn jonge jaren is hij niet meer weg te denken bij computers en camera’s en heeft hij sinds de jaren ’90 de digitale ontwikkelingen op de voet gevolgd.

Als fotograaf heeft hij een voorliefde voor beeld en met name reis- en straatfotografie. Daar waar het begon met fotorolletjes ontwikkelen en fotoafdrukken maken in de doka, is zijn workflow tegenwoordig compleet digitaal. Adobe Photoshop kent voor hem weinig geheimen meer. Het denken in oplossingen op een creatieve beeldende manier is herkenbaar voor Peter. Hij gelooft dan ook heilig in de uitspraak van George Lois, een icoon uit de reclamewereld:

“Creativity can solve almost any problem”

Vanuit dit perspectief geeft hij zijn professionele en soms persoonlijke mening.

Naast zijn werk, vriendin en familie maakt Peter in zijn vrije tijd vaak hardlopend de straten van Utrecht onveilig. In de winter is de kans groot dat je hem tegenkomt in de Franse Alpen waar hij graag de witte bergtoppen trotseert met zijn snowboard en geniet van een werelds uitzicht.

Wil je meer over weten over Peter?
Bekijk dan zijn LinkedIn en Instagram.

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. anitaadew schreef:

    De meeste bedrijven zijn de afgelopen jaren beter geworden op het gebied van beeld, er wordt gelukkig geïnvesteerd in goede foto’s. Maar creatief gezien is er nog steeds veel te behalen. Benieuwd naar je visie in de artikelen.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s