Tobias Moes

on

Hoi, ik ben Tobias Moes, derdejaarsstudent aan de Hogeschool van Amsterdam waar ik Media, Informatie en Communicatie studeer. In het tweede jaar heb ik de specialisatie Digitale media gevolgd. Als vervolg hierop ben ik nu bezig met de specialisatie Digitale mediastrategieën. Waar ben ik dan in gespecialiseerd? Hoe sociale media werkt, hoe je marktonderzoek doet, en hoe je mediaconcepten bedenkt en ontwikkelt. Maar dat betekent natuurlijk niet dat mijn kennis daar ophoudt!

Eind 2015 ben ik gestart bij het Utrechtse bedrijf Social Brothers, waar ik 10 weken stage heb gelopen als marketeer. Nu is het mijn vaste bijbaan; één dag in de week ben ik te vinden op kantoor en werk ik aan de sociale media van klanten, plaats ik advertenties, maak ik data-analyses en nog veel meer. Ik blijf op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen om steeds beter te worden in wat ik doe.

Ook heb ik een grote passie voor fotograferen en ontwerpen. Wanneer ik mijn visuele vaardigheden en inzicht in digitale media samenbreng ontstaan er de beste resultaten. Daar wil ik dan ook altijd voor gaan!

Op de hoogte blijven? Check even mijn LinkedIn-profiel, en volg me vooral ook hier op MICwatching.nl.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s