Kimberly van der Wacht

Kimberly van der Wacht is een mediastudent aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel zit zij in het derde jaar van de opleiding Media, Informatie en Communicatie en volgt zij de specialisatie Digitale Mediastrategieën. Hiervoor heeft Kimberly de opleiding Grafisch Vormgeven gestudeerd en heeft hier ook haar diploma gehaald. In het dagelijks leven ontwerpt zij voor verschillende bedrijven. Onlangs heeft zij nog een nieuwe website in elkaar gezet voor eetcafé de Toog en momenteel is zij bezig om hier de nieuwe menukaarten voor te ontwerpen.

Kimberly weet als geen ander hoe belangrijk kleurgebruik is bij media. Zowel online als print moet is het belangrijk om rekening houden met de kleuren die je wil gebruiken. Kleuren roepen namelijk emoties en associaties op. Met welke kleur trek je de aandacht van de klant? En welke kleur zorgt voor de beste conversie? Welke kleuren passen het beste bij mijn merk en wat ik wil uitstralen?

Samen met deskundigen geeft Kimberly antwoord op deze vragen. Wil je meer over mij weten of heb je specifieke vragen? Neem dan contact met mij op via mijn LinkedIn of email naar kimvanderwacht@hotmail.com

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. jorienvanrijswijk schreef:

  Klinkt leuk, ik kijk uit naar het lezen van je artikelen!

  Liked by 1 persoon

 2. Raymond bieman schreef:

  Erg leuk Kim👍
  Ik hoor graag van jou welke kleuren er in mijn profiel passen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s