Liselotte van Kuijk

Graag stel ik mijzelf aan jullie voor; mijn naam is Liselotte van Kuijk, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Amsterdam met mijn drie beste vriendinnetjes.

Ik studeer Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben in mijn studieloopbaan al gespecialiseerd in Mediamarketing & Digitale Mediastrategieën. Momenteel zit ik in het derde leerjaar en kijk ik er naar uit om in februari met mijn minor Positive Psychology te gaan starten.

In de snel bewegende wereld waar wij ons in bevinden, is schakelen en meegaan met trends een must voor bedrijven om te overleven. Mensen gaan gezonde voeding en beweging steeds belangrijker vinden, zoals je vast en zeker is opgemerkt. Maar hoe kan het bedrijfsleven hier nou op inspelen?

Daarom ga ik artikelen en filmpjes publiceren op MICwatching.nl over hoe sportscholen en voedingsspecialisten social media het beste kunnen inzetten, om geloofwaardig en inspirerend over te komen. Om op deze manier meer volgers te generen en ze te laten terugkomen.

Ben je nu benieuwd naar het vervolg van mijn verhaal? Volg mij dan op mijn Facebook en LinkedIn pagina!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s