Yorick Lips

“Ik ken jou ergens van…”

Aangenaam, mijn naam is Yorick Lips (24). Regelmatig zeggen onbekenden dat ze me ergens van kennen. Dat kan goed! Veelal wordt ik gezien als de dubbelganger van Stefan de Vrij (verdediger van het Nederlands Elftal). Vroeger was ik daar niet zo trots op… Totdat hij de 1-3 voor Nederland scoorde op 13 juni 2014 in Salvador, Brazilië. Weet u nog? Spanje werd met 1-5 verslagen op dat WK. Het bezorgt me kippenvel terwijl ik dit schrijf.

Goed, genoeg over Stefan. Yorick houdt zich bezig met andere dingen. Doordeweeks spendeer ik mijn uren op de Hogeschool van Amsterdam en volg ik de opleiding Media, Informatie & Communicatie, met als uitstroom de kant van de digitale mediastrategieën. Het derde leerjaar is net ingegaan. Oma Lips zou zeggen: “Je moet nog effe.”

“Maar wat wil je uiteindelijk bereiken dan, Yorick?”

Scherpe vraag. Er zijn meer potentiële beroepen in de mediabranche die mij aanspreken dan dat er ‘saaie’ soortgelijke beroepen zijn. De uiteindelijke exacte richting is nog nader te bepalen, alhoewel termen als ‘radio’ en ‘social media’ me de oren doen spitsen. In mijn artikelen behandel ik online ontwikkelingen, voornamelijk op het gebied van hedendaagse technologieën en opkomende trends; bedoeld voor de Digital Natives van nu. Voor ontwikkelingen op het gebied van (nieuwe) games, virtual reality revoluties en/of verschillende online rages, ben je hier aan het goede adres.

Graag nodig ik je uit om mijn artikelen te lezen op MICwatching.nl. Wil je me contacteren? Via LinkedIn of het contactformulier onderaan mijn artikelen ben ik altijd bereikbaar.

Oprechte dank voor de aandacht,

Yorick Lips
P.S. Benieuwd naar mijn muzikale producties? Kijk op Soundcloud of Youtube.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s