Maaike van Bulderen

Maaike van Bulderen (20) is student Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel zit zij in het derde jaar en volgt ze de specialisatie Digitale Mediastrategieën als vervolg op de specialisatie Audio Visuele Producties die zij in het tweede jaar volgde. Naast dat zij met veel plezier studeert houdt ze zich het liefst bezig met fotograferen, reizen en koken.

Een stage bij ‘Echt Amsterdams’ heeft haar veel nieuwe kennis en ervaring gebracht wat betreft interviewen, artikelen schrijven, fotograferen en content creëren. Maar nu wilt ze zich gaan verdiepen in de nieuwe mogelijkheden van online adverteren in samenwerking met social influencers. Omdat advertenties op televisie langzamerhand verdwijnen, is het voor bedrijven noodzakelijk om mee te gaan met de nieuwste trends wat betreft adverteren. En daar weet Maaike wel raad mee, zo onderzoekt ze de mogelijkheden wat betreft online adverteren via Youtube en andere sociale media. Geeft ze antwoord op de vraag: wat is het geheim achter de marketing van de meest succesvolle bedrijven van dit moment? Én deelt ze kennis, tips & trics met ervaringsdeskundigen op dit vakgebied.

Ben jij benieuwd en wil je niks missen? Blijf mij dan vooral volgen op MICwachting.nl en bekijk mijn LinkedIn-pagina. Voor andere vragen kun je mailen naar: maaikevanbulderen@hotmail.com.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s