Milo Milovic

Milo Milovic (29) studeert Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam waarin hij wordt opgeleid tot een mediaprofessional. Hij zit momenteel in zijn derde jaar en heeft zich gespecialiseerd in digitalisatie. Zijn interesses liggen vooral bij (online) marketing, analyseren, design, intranet en social media. In het bijzonder ook geïnteresseerd in het volgen van de laatste trends op het gebied van technologie.

Op dit moment werkt Marko als administratief medewerker, social media manager, fitnessinstructeur, personal trainer en assistent manager bij FitforFree. Zijn interesses in media, technologie, trends en alles wat daarbij hoort is begonnen toen Marko als coördinator werkte binnen de Amsterdam RAI. Daar is hij verantwoordelijk geweest voor het instrueren, begeleiden en positioneren van teamleiders en toezichthouders op alle beurzen binnen de RAI. Hij heeft vele snufjes en gadgets met enthousiasme ‘up close and personal’ meegemaakt.

Datzelfde enthousiasme neemt Marko mee in de teksten die hij schrijft. Ben jij, net zoals Marko, geïnteresseerd in artikelen die over de laatste trends en technologieën gaan? Houd dan mijn blog in de gaten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s