Dominique Luursema

Hi allemaal! Mijn naam is Dominique Luursema, Ik ben 19 jaar oud en volg de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. MIC is de opleiding waar ik mij ontwikkel tot een mediaprofessional. Inmiddels zit ik in het derde jaar van mijn studie en ben ik mij aan het specialiseren in digitale mediastrategieën. Verder kijk ik er erg naar uit om in februari te beginnen met de minor online management!

Vorig jaar heb ik de specialisatie mediamarketing gevolgd en heb ik stagegelopen bij het bedrijf CHOCSTAR. Dit is een webshop waarbij je zelf je eigen chocoladereep kan samenstellen en hier een persoonlijke boodschap aan kan toevoegen. Tijdens deze stage heb ik veel nieuwe kennis en ervaring opgedaan op het gebied van marketing en content creatie.

Ik ga mij op MICwatching.nl vooral richten op het adverteren via beroemdheden op social media. Ik vertel jullie meer over dit onderwerp, zoek uit hoe consumenten deze manier van adverteren ervaren en leg jullie uit hoe je in een paar stappen de juiste beroemdheid voor jouw bedrijf vindt.

Willen jullie meer over mij weten? Bekijk dan mijn LinkedIn en blijf mij vooral volgen op MICwatching!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s