Pascale Griffioen

Pascale Griffioen (19) is student Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel volgt ze de specialisatie Digitale Mediastrategieën. Het jaar hiervoor heeft ze succesvol de specialisatie Media Marketing afgerond. Naast haar studie verzorgd ze al de werkzaamheden op het gebied van social media voor een autoleasebedrijf.

Tijdens haar stage bij het online marketing bureau Maxlead heeft Pascale veel kennis opgedaan op het gebied van social media marketing, SEA en SEO. Hierin heeft ze ontdekt dat social media marketing haar ding is en is ze zich hier nog verder in gaan verdiepen. Pascale kan denken vanuit een bedrijf, een klant en de relatie in zijn geheel kijken wat de beste oplossing is om een voor een bedrijf beoogt doel te behalen. Welke kanalen moet een bedrijf inzetten of welke juist niet en waarom dan niet? Dus niet zomaar een advertentie het internet op knallen maar eerst nadenken over de juiste strategie.

Ben je geïnteresseerd geraakt? Volg Pascale dan op MICwating.nl. Mocht je vragen hebben stuur een e-mail naar: pascalegriffioen@gmail.com of kijk op LinkedIn.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s