Renata Soldan

Mijn naam is Renata Soldan (20) en ik studeer Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Op dit moment zit ik in mijn derde jaar en heb ik me al gespecialiseerd in Mediamarketing en Digitale Mediastrategieën. Verder houd ik ervan om in mijn vrije tijd mijn favoriete series te bingewatchen en heb ik veel liefde voor Kroatië en de Zara.

Influencer marketing is een onderwerp waar velen van ons zich in interesseren, zo ook ik. Steeds meer ‘gewone’ mensen mogen zich een social influencer noemen. Het plaatsen van de juiste content, daarmee volgers krijgen en geld verdienen door samenwerkingen met merken aan te gaan.

Waar ik me vooral in interesseer is de werkelijke invloed die zij hebben op (jonge) volgers en daar ga ik me de komende tijd dan ook in verdiepen. Mijn bevindingen kun je hier lezen. Zo ga ik het hebben over sluikreclame via social influencers en over de invloed die zij uitoefenen op jonge kijkers. Verder zal er een video verschijnen over het inzetten van social influencers voor bedrijven.

 

Wil je niks missen? Blijf me dan volgen op MICwatching.nl of neem een kijkje op mijn LinkedIn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s