Faye Celik

Hi! Mijn naam is Faye Celik (19) en ik studeer momenteel Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Inmiddels zit ik in mijn derde jaar van mijn studie en ben ik volop bezig mezelf te ontwikkelen tot een mediaprofessional.

Een stage plek bij UWV op de concern communicatie afdeling en het volgen van de specialisatie Media Marketing hebben ervoor gezorgd dat ik veel nieuwe kennis en ervaring heb opgedaan op het gebied van marketing. Nu ik midden in mijn specialisatie Digitale Mediastrategieën zit, ben ik er achter gekomen dat mijn interesse vooral ligt op het online adverteren en het inzetten van influencers.

Influencer marketing is eigenlijk niets nieuws. We zijn al jaren bezig met het inzetten van beroemdheden om een bepaald merk of product te promoten. Maar met de komst van sociale media is het toepassen van influencer marketing een hele andere weg ingeslagen.

Op MICwatching.nl zal ik mij daarom vooral gaan richten op wat influencer marketing nou precies inhoudt en geef ik antwoord op vragen over wanneer je influencers inzet, hoe je als bedrijf een samenwerking creëert met influencers en wat meest voorkomende fouten zijn bij het inzetten van influencers.

Ben je benieuwd geworden naar mijn artikelen en wil je meer over mij weten? Blijf me dan volgen op MICwatching.nl of neem een kijkje op mijn LinkedIn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s