Derek Steinhoff

Toen hij op 2 februari 2004 een website oprichtte, had Mark Zuckerberg nooit kunnen denken dat die zo enorm groot zou worden. Gewoon een site waar zijn studiegenoten van Harvard handig met elkaar konden communiceren. Inmiddels heeft Facebook meer dan 1,7 miljard(!) gebruikers. Drones, Virtual Reality, Snapchat, vloggers, Instagram; termen waar we een paar jaar geleden nog nooit van hadden gehoord, zijn nu niet meer weg te denken uit het huidige medialandschap. Tegenwoordig trekken Enzo Knol en andere vloggers meer kijkers op YouTube dan een gemiddeld televisieprogramma op RTL5. Het medialandschap en mediagebruik zijn de laatste jaren enorm veranderd. Social media zijn onder de millennials onderhand een primaire levensbehoefte geworden. De onlinewereld heeft de toekomst. 

Mijn naam is Derek Steinhoff (21) en ik volg momenteel de specialisatie Digitale Mediastrategieën. Vanaf februari ga ik de minor Online Management volgen waarbij ik mij nog meer ga verdiepen in de onlinewereld. Ik denk dat online steeds meer en meer blijft groeien, en ik vind de huidige ontwikkelingen en technologieën enorm interessant.

De komende tijd ga ik me verdiepen in de trends op het gebied van alles dat ook maar iets de maken heeft met de onlinewereld. Als je hierin geïnteresseerd bent, check dan af en toe de website! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s