Maaike Kooijman

Maaike Kooijman (19) studeert Media, Informatie & Communicatie en Nederlandse Taal & Communicatie. Ze heeft een grote passie voor taal en schrijven (taalnazi-alert) en daarmee ook voor blogs. Sinds haar vijftiende heeft ze geblogd voor onder andere sevendays.nl en chicklit.nl. Nu schrijft ze nog voor haar twee eigen blogs coloursandcooking.nl en muymaaike.nl.

Ze gelooft er dus heilig in dat bloggen nog niet is weggevaagd door vloggen. Echter, de blogwereld verandert, en daar moet je zowel als bedrijf als als individuele blogger op inspelen. In haar artikelen voor MICWatching.nl gaat ze dan ook in op bloggen 2.0. Hoe kun je de lezer toch nog bereiken als hij eigenlijk niet meer wil lezen?

Haar kennis over schrijven wil Maaike ‘later als ze groot is’ graag toepassen in de journalistiek, want ook die verplaatst steeds meer richting online. Zo liep ze onder andere stage bij Folia (het magazine van de HvA en UvA). Haar kennis over online marketing heeft ze daarnaast toegepast tijdens een zomerstage bij uitgeverij Blossom Books.

LinkedIn / Twitter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s