Vera Prins

Vera Prins (19 jaar) studeert Media, Informatie en Communicatie en richt zich vooral op journalistiek en online media. Naast haar studie is zij dagelijks bezig met het sociale mediaplatform Instagram. Op MICwatching deelt zij haar kennis hierover en ook haar ervaringen hiermee. Zij gaat hierbij in op tips and tricks over hoe een merk of bedrijf meer populariteit kan krijgen via dit platform. Wat is nou precies de strategie achter zo’n populair en bekend Instagramaccount? En welke tips kun je als startup of beginnende blogger het best opvolgen?

In haar vrije tijd schrijft Vera het liefst over mode en make-up. Dit doet zij sinds een jaar op haar blog VERA PRINCE, waar ze naast artikelen ook reviews schrijft over make-up producten en mode items. Vera wilt schrijven graag combineren met fotografie. ‘De kwaliteit van een artikel is belangrijk, maar bijpassende en indrukwekkende beelden maken het pas echt.’

In 2014 begon Vera aan de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Daar ging een hele wereld voor haar open. Eindelijk leerde ze dingen op school die ze écht leuk vond en die haar creativiteit de vrije loop lieten. Beeld begon haar steeds meer aan te spreken tijdens de studie. Ze werkte aan schoolopdrachten waar onder andere fotografie, film, websitedesign en vormgeving aan te pas kwam en zo ontdekte zij haar passie voor fotografie.

Momenteel zit Vera in het derde jaar van haar studie en richt zij zich in de specialisatie Digitale Mediastrategieën nu vol op de online mediawereld. ‘Alles wat ik nu leer vind ik echt interessant en leuk om over te schrijven én ik kan de kennis ook heel goed gebruiken voor mijn eigen blog!’

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. naomizwaan97 schreef:

    Een erg interessant onderwerp Vera! Ik denk dat Instagram voor veel bedrijven en merken enorm effectief kan zijn. Alleen is het soms nog knap lastig om veel volgers te verzamelen op dit platform. Zelf gebruik ik ook Instagram en daarom ben ik erg benieuwd naar manieren om meer volgers te krijgen. Ik ben erg benieuwd naar je artikelen!

    Liked by 1 persoon

    1. Daar heb je zeker gelijk in Naomi! Wie weet kun je mijn tips goed gebruiken (; Leuk dat je ook actief bezig bent met Instagram!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s