Bente de Jong

Hoi hoi, leuk dat je eens een kijkje neemt op MICwatching en ook de moeite neemt de auteur(s) beter te leren kennen. Mijn naam is Bente de Jong, derdejaarsstudente Media, Informatie en Communicatie.

Ik ben een groot liefhebber van televisieprogramma’s in de brede zin van het woord. Ik geniet van aangrijpende documentaires, ik laat een traan bij dramaseries en ik krijg een lach op mijn gezicht van een humoristische spelprogramma. Doordat ik het afgelopen jaar de specialisatie Audiovisuele Producties gevolgd heb, ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in conceptontwikkeling en dan met name voor de televisie. Daarom zal mijn content op MICwatching vooral gaan over het ontwikkelen van televisieformats. Denk aan een artikel over de stappen van conceptontwikkeling maar denk ook aan crossmediale concepten die tegenwoordig natuurlijk erg belangrijk zijn. Daarnaast beantwoord ik de de belangrijke vraag hoe televisie overleeft in een veranderende digitale wereld waarin er steeds meer ‘televisie’ online wordt geproduceerd.

Hopelijk worden jullie net zo enthousiast als ik van dit onderwerp en vergeet dan ook niet het artikel of de video te liken en sharen! Alvast bedankt en veel plezier!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s