Iris Starmans

on

Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Whatsapp wie kent ze niet?! Maar hoe zet jij deze kanalen nou op de juiste manier in? Daarvoor moet je bij mij zijn!

Ik ben Iris Starmans, 19 jaar oud en net zoals alle auteurs van MICwatching doe ook ik de studie Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel woon ik nog in het pittoreske Wognum, maar net zoals alle andere dorpelingen wil ik graag een plekje in de grote stad Amsterdam vinden.

Al van jongs af aan ben ik bezig geweest met social media. Toen ik een jaar of elf was deelde ik al mijn pubergedachtes op Hyves en chatte ik elke avond met mijn vrienden op MSN. Naarmate ik ouder werd hebben Hyves en MSN plaats gemaakt voor Facebook, Instagram, Twitter en Whatsapp. Mijn interesse voor social media is nooit minder geworden, ik heb zelfs mijn profielwerkstuk gedaan over wat voor invloed social media heeft op jongeren.

Mijn interesse voor social media is zelfs dusdanig groot dat ik inmiddels al zo’n 8 maanden voor een webshop genaamd Madeby werk. Daar ben ik verantwoordelijk voor alle social mediakanalen! Je kan dus wel zeggen dat social media echt mijn ding is!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s