Jean-Paul Rison

Het is belangrijk dat je plezier hebt in wat je doet, en in het geval van Jean-Paul Rison (26) is dat zeker het geval.

Naast zijn studie Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam is hij als freelancer actief in de mediabranche, op allerlei verschillende manieren. Presenteren, op locatie verslag doen van grote voetbalwedstrijden in binnen en buitenland, eindredacteur zijn bij liveprogramma’s en het samenstellen van magazines zijn slechts een kleine greep uit de vele verschillende klussen die hij doet.

Hij is actief (geweest) voor verschillende mooie opdrachtgevers zoals RTL MCN, FC Afkicken, de KNVB, Voetbal International en Santos Magazine.  Hoewel het drukke leven soms lastig te combineren is met zijn studie, blijft Jean-Paul in beiden erg veel plezier houden. Door zijn ervaring met nieuwe media en sportjournalistiek zal hij zich hier toeleggen op de grote veranderingen in het sportmedialandschap en de mogelijkheden die hier liggen.

 

Meer weten over Jean-Paul ? Kijk dan één van zijn programma’s voor RTL MCN of FC Afkicken terug, of neem een kijkje op zijn Twitter, Instagram of Linkedin.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s