Robin van Wees

Robin van Wees (19) is een mediaprofessional in opleiding. Ze studeert Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam en zit momenteel in haar derde jaar. Robin heeft zich eerder gespecialiseerd in audiovisuele producties en momenteel volgt zij de specialisatie digitale mediastrategieën. Om zich nog verder te specialiseren in visuele content, gaat ze ditzelfde jaar nog de specialisatie beeld volgen.

Robin heeft stage gelopen bij de Jaarbeurs in Utrecht, op de afdeling ‘Jaarbeurs IT Media’, waar ze ICT-gerelateerde artikelen schreef voor bedrijven als Computable, Marqit en Channelweb. Op haar zestiende begon ze samen met haar zus een modeblog waar ze wekelijks artikelen voor schreef, daarvoor bouwde ze ook een website. Tegenwoordig is ze erg geïnteresseerd in fotograferen en filmen, ze maakt promofilmpjes voor haar nabije omgeving en is dagelijks bezig met het zoeken naar de perfecte foto voor haar Instagram en portfolio. Daarnaast ontwerpt ze uitnodigingen voor bedrijven om zo haar graphic design skills te verbeteren. In haar vrije tijd is ze graag bezig met visuele content en de ontwikkelingen in deze branche.

Robin wil mensen helpen bij het ontdekken van de sociale visuele online wereld. Zij zal de komende tijd artikelen plaatsen op MICwatching die gericht zijn op Virtual Reality (VR). Dus ben je benieuwd hoe je VR in kan zetten als bedrijf en de ontwikkelingen rondom dit fenomeen? Volg haar dan op MICwatching. Wil je meer weten over Robin? Bekijk dan haar LinkedIn. En ben je benieuwd naar waar zij haar inspiratie vandaan haalt? Check dan haar Instagram.

Mijn artikelen:
De wereld zien door een roze.. ehh VR-bril

Een kijkje in de toekomst: 5x VR in de zorg

Wat kun je als bedrijf met een VR filmpje?

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. jorienvanrijswijk schreef:

    Ben benieuwd naar je artikelen over VR!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s