Roos Steensma

Hi MIC-watcher!
Mijn naam is Roos Steensma en net als de rest van de auteurs ben ik derdejaars student van de studie Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Afgelopen jaar heb ik me gespecialiseerd in Mediamarketing. Ook heb ik stage gelopen bij Sanoma, hét toonaangevende mediabedrijf van Nederland, waar ik veel kennis en ervaring heb opgedaan op het gebied van marketing en content-creatie. Momenteel volg ik de specialisatie Digitale Mediastrategieën en ik kijk ernaar uit om de minor Experience en Event Management te volgen.

Op MICwatching.nl zal ik vooral artikelen plaatsen omtrent het upcoming social media-kanaal Pinterest. Tegenwoordig kunnen we niet meer om social media heen. Iedereen is wel actief op kanalen als Facebook, Twitter, Snapchat, Instagram of Pinterest. Ook als bedrijf kan je er nu echt niet meer omheen.
Met 2 miljoen Nederlandse Pinterest gebruikers is Pinterest hét kanaal om in de gaten te houden en wellicht als marketingmiddel in te gaan zetten.

Ben je benieuwd hoe je dat kan doen? Of wil je gewoon op hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen omtrent Pinterest als marketingmiddel? Blijf me dan vooral volgen op MICwatching en neem eens een kijkje op mijn LinkedIn!

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Nola Zeegers schreef:

    Leuk Roos, ik ben heel benieuwd!

    Like

  2. fannyeichhorn schreef:

    Leuk onderwerp, Pinterest. Ben benieuwd naar je artikelen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s