Anne-Fleur Albers

Welkom! Mijn naam is Anne-Fleur Albers en ik ben een toekomstige mediaprofessional. Door mijn studie Media, Informatie en Communicatie weet ik op het gebied van media alles een beetje. Leuk natuurlijk, maar specialiseren op een bepaalt gebied in de media is nog leuker! Tijdens mijn ontdekkingsreis in de mediawereld ben ik erachter gekomen dat ik grafisch vormgeven ontzettend interessant vind.

Tijdens mijn studie moet ik veel vormgeven en ontwerpen zoals websites, tijdschriften, logo’s en portfolio’s. Ik steek hier veel tijd in en kijk naar welke vormgeving het best bij de content past. Er komt van alles kijken bij vormgeving. Het is niet alleen een kwestie van wat je zelf mooi vindt, maar het belangrijkste is om te weten welke vormgeving bij de doelgroep past, wat het uitstraalt en welk gevoel het met zich meebrengt. En ook beeld is uitermate belangrijk. Maar waarom is dit allemaal zo belangrijk? En wat zijn nou de trends van het vormgeven?

Ik ben nu bezig met mij hierin te specialiseren en tijdens mijn minor Beeld ga ik hier nog veel meer over leren. Mijn kennis wil ik graag met jullie delen. Willen jullie op de hoogte blijven van de trends van het vormgeven en tips over beeld krijgen? Volg mij dan op MICwatching.nl!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s