De invloed van adverteren via beroemdheden op consumenten

Steeds meer bedrijven adverteren via beroemdheden op social media. Maar hoe ervaart de consument deze manier van adverteren? Welke invloed heeft het op de consument? Heeft het überhaupt effect? En gaat de consument uiteindelijk over tot actie? In deze video vind je antwoord op al deze vragen!

Schermafbeelding 2016-10-30 om 16.10.18.png

Hoe ervaar jij deze manier van adverteren? Laat het weten in de reacties!

Wil je meer lezen over adverteren via beroemdheden op social media? Lees dan ook mijn andere artikelen! Adverteren via beroemdheden op social media In 5 stappen de perfect samenwerking aangaan met een geschikte beroemdheid voor jouw bedrijf.

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. nesrinechaara schreef:

  Leuk filmpje! Ik vind het erg leuk om te zien wat consumenten hiervan vinden en dat zij daadwerkelijk over zijn gegaan tot actie zegt veel over deze manier van adverteren. Ik vind deze manier van adverteren fijner dan bijvoorbeeld een banner. Heb jijzelf ooit een aankoop gedaan omdat een beroemdheid daar reclame voor maakte?

  Liked by 1 persoon

 2. dominiqueluursema schreef:

  Hoi Nesrine, allereerst bedankt voor je leuke reactie! Zelf ben ik ook helemaal overtuigd van deze manier van adverteren! Ik heb ook een aantal keer aankopen gedaan omdat een beroemd daar reclame voor had gemaakt. Meestal koop ik kleding via deze manier van adverteren! Heb jij ook ooit een aankoop gedaan omdat een beroemdheid daar reclame voor had gemaakt?

  Like

 3. ilanaglas schreef:

  Ik vind het leuk om te zien dat de verschillende consumenten allemaal een product hebben gekocht. Zo zie je dat het bij iedereen kan werken zolang het een merk is die past. Welk medium vind jij het handigste voor advertenties van beroemdheden?

  Liked by 1 persoon

  1. dominiqueluursema schreef:

   Hoi Ilana, Ja leuk is dat om te zien hé, deze video heb ik ook met veel plezier gemaakt met de consumenten. Zelf vind ik YouTube een erg geschikt medium om beroemdheden te laten adverteren, omdat beroemdheden daar in een video iets meer kunnen vertellen over het product. Welk medium vind jij het prettigst voor advertenties van beroemdheden?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s