How To Advertise on Facebook and Instagram (Video)

on

Adverteren via Facebook en Instagram is helemaal niet lastig! Iedereen kan adverteren op deze kanalen, mits jij een eigen bedrijfspagina hebt. Aan de hand van een tutorial laat ik jullie zien hoe gemakkelijk én leuk adverteren is.

Heb jij nog vragen of opmerkingen? Laat het mij weten in de comments hieronder!

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Anne schreef:

  Heel duidelijk en professioneel filmpje! Ik zit eraan te denken om ook wat vaker een betaalde promotie in te zetten voor mijn webshop. Hoe kan ik meten of mijn advertentie nut heeft gehad?

  Liked by 1 persoon

  1. lisavdam schreef:

   Beste Anne,
   Bedankt! Tijdens jouw promotie maar ook na afloop van de campagne kan je statistieken bijhouden. Dit kan op zowel Facebook als op Instagram. Je ziet hier hoevaak mensen op de link hebben geklikt (en dus op jouw website waren) en hoe groot het bereik is geweest. Het hangt af van je doelstellingen wat je wilt bereiken. De statistieken zijn heel makkelijk af te lezen, dus totaal niet moeilijk!

   Like

  2. thobrou schreef:

   Anne. Betaalde promotie is zeker verstandig, en het kost helemaal niet zoveel. Promotie voor Instagram gaat via Facebook. Op Facebook kan je precies aangeven wie de advertentie moet zien. Denk aan leeftijdscategorie, interesses en locatie. In mijn artikel kan je hier meer over lezen. Veel succes!

   https://micwatchingnltagonzeauteurs.wordpress.com/2017/01/29/adverteren-op-instagram-hier-de-tips-trucs

   Like

 2. Roel Huis schreef:

  Wat een fijn en duidelijk filmpje! Ik kan nu ook aan de slag met adverteren. Hoevaak raad jij mij aan betaalde promoties in te zetten?

  Liked by 1 persoon

  1. lisavdam schreef:

   Hi Roel! Bedankt voor je reactie. Een betaalde promotie op social media moet je net zo zien als een reclame campagne op TV. De meeste merken adverteren niet het gehele jaar door. Het beste is om af en toe een betaalde promotie in te zetten (dit hangt natuurlijk ook af van je marketingstrategie). Na afloop van de campagne, ga je evalueren of het heeft gewerkt, wat er beter kan en hoe dat volgende keer dus anders moet. Deze evaluatie neem je weer mee naar de volgende campagne.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s