Melissa Kesse

Hoi! Mijn naam is Melissa Kesse en ik zit op dit moment in het derde jaar van de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam.

Als ik niet op school of aan het werk ben, lig ik het liefst thuis in bed naar YouTube filmpjes te kijken. Ik kan urenlang naar de meest uiteenlopende video’s kijken zonder mij te vervelen. Elke keer fascineer ik mij weer over de manier waarop mijn favoriete YouTubers hun video’s hebben gemonteerd en hoe hun creativiteit zo mooi naar voren komt. Na dit gelezen te hebben kun je waarschijnlijk al raden wat mijn expertise is en waar ik het liefst over schrijf voor MICWatching…precies, VIDEO!

Ik denk persoonlijk dat bedrijven erg veel kunnen leren van het succes van Youtubers en andere mensen die gebruik maken van video om zichzelf van hun beste kant te laten zien. Veel bedrijven snappen niet wat voor een waarde video voor hun merk kan hebben of weten niet waar zij moeten beginnen. Maar dat is niet erg! Want met mijn artikelen help ik iedereen die meer wilt weten over video en hoe zij dit het beste voor hun merk kunnen inzetten een stapje vooruit. Ben je benieuwd geworden? Bekijk dan vooral één van de artikelen die ik al op MICWatching heb gepubliceerd:

Video Starters Guide – 4 redenen om video in te zetten voor jouw bedrijf.

Wees de concurrenten voor met een video-cv (interview)

Video: Vijf tips voor succesvolle video content.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s