Roxana Binsma

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn levensverhaal, en een kijkje neemt op mijn persoonlijke pagina. Ik zal mijzelf allereerst even voorstellen…

Ik ben Roxana Binsma, een 22-jarige Media, Informatie en Communicatie student die zich gespecialiseerd heeft in digitale media.  Ik ben niet zoals de andere auteurs een derdejaars student, maar ben inmiddels al vierdejaars. Binnen mijn studie heb ik al heel wat ervaring opgedaan, zo heb ik onder andere stage gelopen bij het hoofdkantoor van de Bijenkorf en Fashionchick.nl. Op het moment ben ik bezig met mijn minor Praktische Filosofie & Actualiteit, en daarna hoop ik te beginnen met het afstuderen.

Hoe zie ik de toekomst?

Ik streef er naar om in juli 2017 te gaan afstuderen met een goed afstudeerproject, wat ik stiekem al helemaal uitgedacht heb natuurlijk. Maar wat daarna? Ik ben zeker een dame met veel ambitie en zou mijzelf ook na het afstuderen graag nog verder ontwikkelen in het mediavak. Mediapsychologie spreekt mij erg aan, maar ik zou graag willen werken nadat ik klaar ben met deze studie. Het werken op mijn stages is zo goed bevallen dat ik eerst wat ervaring wil gaan opdoen voordat ik exact weet op welke gebieden ik nog wat meer ontwikkeling nodig heb. Mijn speerpunten liggen op een baan als content- of social mediamanager, je zit daarmee constant erg dicht op de actualiteit en ik kan dit helemaal op eigen wijze invullen binnen welke sector ik dat ga doen.

Wil je meer over mij weten?
Neem dan gerust een kijkje op mijn LinkedIn

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s