Chanda Telman-Gomes

Chanda Telman-Gomes is management assistent voor de opleidingsmanagers van Commerciële Economie en volgt de HBO deeltijdopleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Eerder werkte ze in het voortgezet onderwijs als directiesecretaresse voor de bestuurder van een scholengemeenschap en daarvoor als juridische secretaresse voor gespecialiseerde advocaten Coen Drion, Eberhard van der Laan, Hanneke de Boer en Bas Sol.

Als derdejaars student digitale mediastrategieën c.q. beginnende mediaprofessional en als ervaren management assistent volgt ze de nieuwste online ontwikkelingen op de voet, die essentieel zijn om op afstand goede ondersteuning te kunnen bieden als een virtual assistant. Dit zorgt ervoor dat ze meer vrijheid heeft om zelf invulling te geven aan haar werkzaamheden. Tijdens haar werk merkt ze dat haar hart niet meer alleen bij communicatie ligt maar steeds meer bij online communicatie.

Wil jij ook op de hoogte blijven van alle tips, trends en ontwikkelen over het zelfstandig werken als virtual assistant of over het werken met een virtual assistant, hou dan de artikelen van Chanda in de gaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s