Snapchat en Instagram Stories, hoe werkt dat nou?

Dat Snapchat en Instagram Stories booming zijn is nu wel duidelijk, maar hoe werken die kanalen eigenlijk precies? Dat zie je in deze video:

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Great Video Girl!
  Hugz , Miss B.šŸ’‹

  Liked by 1 persoon

 2. karinkuilboer schreef:

  Voor een dinosauriĆ«r šŸ™‚ is het heel fijn om inzicht te krijgen hoe Snapchat en Instagram stories werken. Dank daarvoor! Ik ben nog niet overgehaald zelf een account aan te maken. Hoe actief moet je zijn op deze apps? Kun je net als bij Facebook meer lurken? Ik denk dat bedrijven in ieder geval heel goed moeten nadenken wat de doelgroep is die zij willen aanspreken. Voor de 40+ groep zie ik het nog geen vaart maken, tenzij je een hippe moeder bent die zijn kinderen in de gaten wil houden…

  Liked by 1 persoon

  1. stefaniedeboer schreef:

   Dank voor je reactie, Karin. Fijn dat je deze video nuttig vond! Je kan zeker ook meer lurken, ik ken vrij veel mensen die op deze kanalen wel content bekijken, maar zelf niet publiceren. Het is absoluut belangrijk dat bedrijven bij het inzetten van deze kanalen goed naar de doelgroep kijken, de oudere generaties worden steeds actiever op deze kanalen maar de kern ligt momenteel nog bij generatie Z.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s