Interview: hoe uit je jou persoonlijk merk?

on

Bij het opzetten van een blog is het tegenwoordig erg belangrijk dat je werkt aan personal branding. Lezers willen weten wie JIJ bent. Dit persoonlijk merk kun je opzetten door middel van een aantal stappen. Meer weten? Kijk dan hier.

 Voor dit artikel interviewde ik Alexandra Huijgens van Ilumuoti. Lees snel verder!

  1. Kun je in het kort wat vertellen over jou blog?

Ik heb een mode/lifestyle/fotografie/reisblog; eigenlijk vrij veel onderwerpen, maar wel onderwerpen waar ik écht iets mee heb. Want dat vind ik belangrijk én ik vind dat alles persoonlijk moet zijn en een verhaal moet hebben, dus ik probeer overal meer bij te delen dan een kort tekstje.

  1. Wat vind jij van Personal Branding?

Ingewikkeld. Vooral omdat je er zoveel kanten mee op kan en het iets heel makkelijks lijkt, terwijl er eigenlijk heel veel achter zit. Maar voor mensen als bloggers is het wel iets heel belangrijks, omdat het onderdeel is van je blog en in zekere zin bepalend is voor hoe je overkomt etc.

  1. Hoe belangrijk vind je personal branding?

Als blogger is het redelijk belangrijk, omdat het onderdeel is van wat je naar buiten uitstraalt. Voor mijn blog en alles daarom heen vind ik het dus zeker belangrijk.

  1. Een persoonlijk merk is gebaseerd op krachten, talenten, vaardigheden, passies en waarden. Wat is voor jou het belangrijkst om naar voren te brengen?

Passies en waarden. Als je je passies blijft volgen en die niet opgeeft en dat wel doet met je eigen waarden, komen je krachten, talenten en vaardigheden vanzelf op een goede manier naar voren en worden ze op de juiste manier benut.

  1. Wat maakt jou (blog) uniek?

Ik blog over fashion en vind fashion heel tof, maar tegelijkertijd is 80% van de ‘echte’ fashion gewoon too much voor mij. Ik zou op mijn blog dan ook nooit iets plaatsen als het niet 100% bij mij past en ik zou niet iets dragen omdat het mode is, omdat het dan niet meer zoals mij voelt en dat wil ik niet overbrengen. Ik denk dat het feit dat ik altijd mezelf blijf mij en mijn blog uniek maakt 🙂

  1. Denk je dat je jouw persoonlijk merk op alle kanalen goed genoeg uit?

Eerlijk gezegd heb ik geen idee… Ik doe gewoon zoveel mogelijk mijn best om mezelf te blijven en dit over te brengen via mijn blog, maar ook via Instagram en Facebook.

 

Heb jij zelf ook nog een vraag voor Alexandra? Laat het weten in de comments!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s