Sabine van Helden

Hoi! Leuk je te zien op MICWatching. Mijn naam is Sabine van Helden en ik ben een van de auteurs van dit mooie platform. Ik volg de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb me gespecialiseerd in audiovisuele producties, een uitstapje gemaakt naar digitale media en nu ben ik bezig met de minor televisie.

Eigenlijk ben ik weer terug bij het begin. Voordat ik wist welke opleiding ik wilde gaan doen wist ik alleen dat ik televisie heel interessant vond. Normaal televisie kijken lukte mij niet (en daar heb ik nog steeds moeite mee) Ik zie alleen de dingen die beter kunnen, leuk gedaan zijn of stiekem fout gaan. Wat de mediawereld inhield.. ik had geen idee. Maar televisie, ja dat was interessant.

Inmiddels zit ik in het vierde jaar van MIC en weet ik veel meer over deze wereld. De verschillende aspecten, tijdschrift, online en televisie. Maar vooral ook het crossmediale. Televisie staat niet meer los. Je hebt online nodig om je kijkers te binden.

Wil je meer weten over deze koppeling tussen het klassieke medium tv en het snelgroeiende, steeds veranderende internet? Lees dan mijn artikelen op micwatching.nl

Meer over mij:

https://www.linkedin.com/in/sabine-van-helden-090256a4?trk=nav_responsive_tab_profile_pic

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Jasper Schrama schreef:

  Ik ben ook erg geinteresseerd in televisie en studeer dan ook film en televisiewetenschappen. Ik ben erg benieuwd naar je blog

  Liked by 1 persoon

  1. Sabine.van.Helden schreef:

   Leuk Jasper! Misschien is auteur worden ook iets voor jou?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s