Marijn Bes

Net als de rest van de auteurs van micwatching.nl, studeer ik Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Mijn naam is Marijn, ik ben 23 jaar oud en net als iedereen van mijn leeftijd non-stop online. En ik denk dat dat, in combinatie met mijn studie, mij een geschikt persoon maakt om blogs te schrijven over de online wereld.

Ik ben er tijdens mijn opleiding achter gekomen dat ik de marketing kant erg interessant vind, met name de verschillende manieren om mensen te interesseren en ze geïnteresseerd te houden met behulp van content. De manier om content te maken en deze precies te laten passen bij de doelgroep is een vak apart. Mensen bepalen steeds vaker zelf wat ze relevant vinden en wat niet, en hechtte minder waarde aan meningen van bekenden. Alles is online te vinden. Door middel van goede content, op de goede plek op het juiste moment bereik je de doelgroep en kan je ze aan je binden.

De blogs gemaakt door mij voor micwatching.nl, gaat over het optimaliseren van content en hoe je welke kanalen, op welke manier moet gebruiken om mensen te interesseren en deze interesse vast te houden. Lees vooral mijn artikelen als je hier meer over wilt weten!

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. davlaa schreef:

    Hoi Marijn,

    Ik ben heel benieuwd naar jouw content. Waar kan ik jouw artikelen vinden?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s